Compromís social

A Artyplan promovem la cultura de la cooperació i la solidaritat entre tots els nostres treballadors, i  treballem de manera conjunta amb organismes, institucions i entitats, per tal de desenvolupar projectes per contribuir a la construcció d’una societat millor.

Part d’aquest compromís social es reflexa amb les diferents participacions en els programes socials on Artyplan s’involucra. Suposa per nosaltres un autèntic orgull donar suport a associacions que cerquen el bé i el desenvolupament humà.

Desenvolupament humà amb Special Olympics Catalunya

Special Olympics Catalunya és una agrupació esportiva, fundada l’any 2005, que té com a objectiu principal fomentar la pràctica de l’esport i activitats de lleure en les persones amb capacitat intel·lectual.

Per a nosaltres no resulta ser un simple acord de col·laboració, sinó que suposa un autèntic orgull el poder donar suport a associacions que, en definitiva, cercan el bé i el desenvolupament humà.

Helping to help

Aquesta associació treballa des del 2001 a favor de persones vulnerables i en risc d’exclusió social, recolzant projectes de codesenvolupament en països d’Àfrica, América Llatina i Àsia, així com a Espanya, Barcelona i àrea metropolitana.

Atenen en especial a la població infantil i a les seves famílies i a les seves famílies, promovent una alimentació bàsica, salut, habitatge i educació.

Hospital de la Vall d'Hebron

Nou centre de nanotecnologia avançada

Quan un nadó neix abans d’hora, necessita encara més als seus pares i el seu contacte pell a pell. Només així descansa, la seva respiració és constant i la recuperació més eficaç. Per això és un veritable plaer col·laborar amb la campanya "Amb tu, com a casa" que ha nascut amb l’objectiu de transformar el Servei de Neonatologia de l’Hospital Maternoinfantil Val d’Hebron. Per procurar que els pares i nadons se sentin el més possible com a la llar en el temps que dura l’estada al centre, es treballa en uns espais de convivència lluny de la fredor de les instal·lacions sanitàries.

Fundació el Somni dels Nens

La Fundació El Somni dels Nens té com a missió fer realitat el somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties cròniques o greus, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il·lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?